Üzenet szülőknek

SEGÍTS A GYERMEKEDNEK, HOGY BOLDOG LEGYEN!

Tanítsd meg vele azokat a boldogságfokozó technikákat, amiket sok iskolában már évek óta alkalmaznak!

A Boldogságóra program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez a gyermekek számára, hogy aztán boldog és sikeres gyermekekből boldog és sikeres felnőtteké válhassanak.

Ha szülőként fontos számodra, hogy gyermeked boldogságra képes felnőtté váljon, a Boldogságóra programon belül többféleképpen is segíthetsz neki ezen az úton:

Boldogságóra könyvek és munkafüzetek

A Boldogságóra könyvekben és munkafüzetekben található, közel 200 játékos feladat és gyakorlat segít, hogyan ismertesd meg a 10 egymásra épülő téma segítségével, lépésről lépésre az ovis és az iskolás korosztállyal a boldogság különböző összetevőit és feltételeit, miközben lehetőséget ad a gyermekekkel való kapcsolódásra és a számukra érzelmileg nehezen megélt események feldolgozására, az érzelmeik kifejezésére.

Üzenet szülőknek

Boldogságóra program az óvodákban és iskolákban is

A Boldogságóra programhoz intézmények is csatlakozhatnak, ha legalább egy csoportban elindítják a boldogságórákat és minden hónapban feldolgoznak egy-egy boldogságfokozó technikát. A csatlakozó intézmények elkötelezettek a gyermekek pozitív életszemléletre való nevelésében, éppen ezért az alapítvány őket a Boldog Óvoda vagy Boldog Iskola büszke címmel ajándékozza meg.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked olyan óvodába, vagy iskolába járjon, ahol fontos a gyermekek boldogságra való képességének fejlesztése is, akkor itt megnézheted, hogy hol található Boldog Óvoda vagy Iskola a környéketeken:

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked boldogságfokozó szokásokat tanuljon, mutasd be a programot az óvodában vagy iskolában kedvenc pedagógusodnak.

Küldj üzenetet neki a következő link bemásolásával: www.boldogsagora.hu/uzenet-pedagogusoknak